Ποινικό δίκαιο

Η σωστή εκπροσώπηση του κατηγορουμένου στην ποινική δίκη ίσως αποτελεί το δυσκολότερο έργο στο δικηγορικό λειτούργημα. Ο συνήγορος υπερασπίσεως θα πρέπει να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα τον καταστήσουν ικανό να συνδράμει στην απονομή της δικαιοσύνης μέσα και έξω από τις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η Εταιρεία μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλα τα στάδια της ποινικής δίκης, αποτελούμενη από δικηγόρους με σημαντική δικαστηριακή εμπειρία και συνεχή ενασχόληση με την ποινική επιστήμη όπως αυτή εξελίσσεται στο πέρασμα των χρόνων.

Ακρογωνιαίο λίθο της ορθής εκπροσώπησης ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων αποτελεί η σωστή νομική προετοιμασία ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για πταίσμα, πλημμέλημα ή κακούργημα. Λαμβάνουμε υπόψη κάθε υπόθεση που μας ανατίθεται με τη δέουσα προσοχή και συμβάλλουμε με μαχητικότητα στη διεκπεραίωση των ποινικών υποθέσεων των εντολέων μας.

Στο ανθρώπινο δυναμικό μας διαθέτουμε εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, με ουσιώδη κατάρτιση, γνώση χειρισμού σημαντικών υποθέσεων και διαρκή παρουσία στα Ανώτατα Ποινικά Δικαστήρια της χώρας.

Latest ekit news

Ekit Latest News

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού, ερωτήσεις και οτιδήποτε αφορά τις υποθέσεις σας.